Υποστηριζοντασ τισ γυναικεσ

Η Avon υποστηρίζει τις γυναίκες εδώ και 130 χρόνια, είναι μέρος του DNA μας. Έρευνες αποδεικνύουν ξανά και ξανά, όταν βελτιώνεται η ποιότητα ζωής μιας γυναίκας, ωφελεί την οικογένεια της, την κοινότητα της και τον κόσμο στον οποίο ζούμε.

Γι’αυτό λανσάραμε το stand4her, ένα παγκόσμιο πρόγραμμα που βοηθά να δημιουργήσει ευκαιρίες για τις γυναίκες να κτίσουν τη δική τους επιτυχία με το δικό τους τρόπο και τους δικούς τους όρους.

To stand4her είναι το πλάνο μας για να βελτιώσουμε τις ζωές 100 εκατομμυρίων γυναικών κάθε χρόνο. Είναι η ανταπόκριση μας στους φραγμούς που κρατάνε πίσω τις γυναίκες στο να φτάσουν στις πιο ψιλές τους δυνατότητες. Στοχεύει στο να βελτιώσει τον κόσμο με το να αυξήσει τις δυνατότητες οικονομικής ανεξαρτησίας με τη δύναμη της ομορφιάς, και την ικανότητα τους να ζουν μια ασφαλές και υγιή ζωή.

Το Avon Foundation for Women, που ιδρύθηκε το 1955, αντιμετωπίζει τα προβλήματα που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία στις γυναίκες, παίρνοντας γυναικεία προσέγγιση στο να σπάσει τους παραδοσιακούς φραγμούς και να κτίσει ένα καλύτερο μέλλον για τις γυναίκες. Το ήθος του είναι βασισμένο στο όση περισσότερη υποστήριξη, τόσο περισσότερο νοιώθουν τη δύναμη οι γυναίκες να πάρουν τον έλεγχο της δικής τους ασφάλειας και υγείας.

Μέσα στις τελευταίες έξη δεκαετίες η Avon και το Avon Foundation έχουν συνεισφέρει πέραν του $1 δισεκατομμυρίων USD σε θέματα που αφορούν τις γυναίκες. Σε συνεργασία με θυγατρικές του Avon Foundation και χώρες της Avon σε όλο τον κόσμο, το Avon Foundation for Women παίρνει πρωτοβουλίες σε φιλανθρωπικές, επιστημονικές, εκπαιδευτικές και κοινωνικές εργασίες για τη βελτίωση της ζωής των γυναικών και της οικογένειας τους.

Από την ευαισθητοποίηση, στο να σώζει ζωές, είμαστε πολύ περήφανοι για το Avon Foundation for Women και την πρωτοποριακή του δουλειά για θέματα που αφορούν τις γυναίκες, όπως την Εκστρατεία Κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Με την υποστήριξη του Avon Foundation, έχουμε ανανεώσει την παγκόσμια μας δέσμευση στο σκοπό και λανσάραμε το Avon Breast Cancer Promise, μια πολύχρονη υπόσχεση για την ενημέρωση των γυναικών για την υγεία του μαστού.

Η έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου του μαστού σώζει ζωές. Στην Avon, πιστεύουμε πως καμία γυναίκα δεν πρέπει να πεθάνει γιατί δε γνώριζε για τον καρκίνο του μαστού. Και όμως έχει ακόμη πάρα πολλές γυναίκες που δε γνωρίζουν το ρίσκο, και δε γνωρίζουν τι να προσέξουν, ή τι να κάνουν και που να πάνε αν έχουν κάποιες ανησυχίες.

Τα τελευταία 25 χρόνια, με την υποστήριξη των ανεξάρτητων αντιπροσώπων της Avon παγκοσμίως, και των υπαλλήλων και πελατών μας, έχουμε χορηγήσει πέραν των $800 εκατομμυρίων σε σκοπούς κατά του καρκίνου του μαστού, ευαισθητοποιήσαμε 180 εκατομμύρια γυναίκες για την ασθένεια, και χορηγήσαμε μαστογραφίες σε σχεδόν 20 εκατομμύρια γυναίκες.

Στοχεύουμε να αγγίξουμε 100 εκατομμύρια γυναίκες κάθε χρόνο με ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού και να βεβαιωθούμε πως οι γυναίκες γνωρίζουν για τον κίνδυνο, τα σημάδια, και πως να δράσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες για άλλους σκοπούς

επισκεφθείτε το