Υπευθυνη επιχειρηση

Το 1886, ο ιδρυτής David H. McConnell δέσμευσε την εταιρία του “να ανταποκριθεί πλήρως στις υποχρεώσεις της εταιρίας, συμβάλλοντας στην ευημερία της κοινωνίας και του περιβάλλοντος στο οποίο λειτουργεί.

Γι’αυτό το να είμαστε “η εταιρία για τις γυναίκες” είναι από αρχή μέχρι τέλος η υπεύθυνη δέσμευση της εταιρίας.

Δουλεύουμε συνέχεια στη μείωση της περιβαλλοντικής φθοράς και χειριζόμαστε υπεύθυνα τις παγκόσμιες μας δραστηριότητες και προϊόντα, και είμαστε δεσμευμένοι να αντιμετωπίσουμε την αποψίλωση των δασών μέσω της εργασίας μας πάνω στο χαρτί και το φοινικέλαιο.

Σεβασμός στην Προστασία των Ζώων

H Avon δεν κάνει δοκιμές προϊόντων ή συστατικών σε ζώα, πουθενά στον κόσμο. Εργαστήκαμε πάνω από 3 δεκαετίες για την αποδοχή μεθόδων που δεν περιλαμβάνουν δοκιμές προϊόντων σε ζώα. Το 2019, η Avon έγινε η πρώτη εταιρία ομορφιάς στον κόσμο που σταμάτησε τις δοκιμές προϊόντων ή συστατικών σε ζώα σε ολόκληρη την γκάμα των προϊόντων της, ενώ έχει εμπορική δραστηριότητα στην Κίνα.

Μείωση του διοξειδίου του άνθρακα

Συνεχίζουμε να εστιάζουμε στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου (GHG) και της κατανάλωσης ενέργειας.

Διαχείριση νερού

Συνεχίζουμε να παίρνουμε βήματα για να χρησιμοποιούμε το νερό με σύνεση και να διατηρήσουμε αυτόν τον πολύτιμο πόρο, ειδικά σε χώρες με λειψυδρία. Συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε σχέδια με μηδενικά απόβλητα νερού σε χώρες με λειψυδρία όπου λειτουργούμε, ειδικά στα εργοστάσια μας.

Απόβλητα και ανάκτηση

Έχουμε μειώσει τα απόβλητα και αυξήσαμε τα ποσοστά ανακύκλωσης στα εργοστάσια μας μέσω προγράμματος που μετατρέπει τα απόβλητα σε ενέργεια, επαναχρησιμοποίηση των λυμάτων και παγκόσμια ενημέρωση συνεργατών για τρόπους μείωσης αποβλήτων.

Βιώσιμες συσκευασίες

Χρησιμοποιούμε διάφορα υλικά για συσκευασίες των προϊόντων μας, όπως πλαστικό, γυαλί, χαρτί και χαρτόνι. Συνεχίζουμε να μελετούμε τρόπους μείωσης της επίπτωσης των συσκευασιών μας μειώνοντας ή εξαλείφοντας τις περιττές συσκευασίες, χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά σε κύρια και δευτερεύων συσκευασίες όπως βιοδιασπώμενα υλικά. Επιπλέον πρωτοβουλίες στη μείωση των συσκευασιών με επαναχρησιμοποιούμενα, ελαφριά και μικρότερου μεγέθους συσκευασίες.

Avon Paper Promise

Ως εταιρία αυ’ευθείας πώλησης της οποίας το “κατάστημα” είναι κατάλογος και άλλα φυλλάδια, με καθόλου καταστήματα, χρησιμοποιούμε αρκετό χαρτί. Δεδομένης αυτής της εξάρτησης από το χαρτί, το θέμα της αποψίλωσης των δασών, είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είμαστε δεσμευμένοι στο να βοηθήσουμε στην εξάλειψη της αποψίλωσης των δασών, βελτιστοποιώντας τη συνολική χρήση του χαρτιού μας σε κάθε μέρος των εργασιών μας, συμπεριλαμβανόμενης μείωσης του βάρους, μείωσης του μεγέθους του καταλόγου και αυξάνοντας τη χρήση ψηφιακών μέσων ως αντικατάσταση των εκτυπωτικών μας υλικών.