Ποιοι ειμαστε

Η Avon είναι η πρωτοπόρος εταιρία καλλυντικών απ’ευθείας πώλησης σε πάνω από 135 χώρες και έχει βοηθήσει γυναίκες να φαίνονται και να νοιώθουν όμορφες σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως. Είναι παραπάνω από επιχείρηση, η Avon είναι η εταιρία που αντιπροσωπεύει την ομορφιά, την καινοτομία, την ελευθερία και πάνω από όλα, τις γυναίκες.

Βοηθάμε τις γυναίκες να πετύχουν, με το δικό τους τρόπο και τους δικούς τους όρους.

Ο ιδρυτής μας ήταν οραματιστής με τη μεγάλη ιδές να δώσει την ευκαιρία στις γυναίκες να είναι οικονομικά ανεξάρτητες, επαγγελματίες με ευέλικτο ωράριο.

Αυτό το όραμα έχει εξελιχθεί από τότε για να προσαρμοστεί στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

Στην Avon, ομορφιά σημαίνει να βρεις το σωστό κραγιόν για τον πελάτη – να προσφέρεις ευκαιρία για επιπλέον εισόδημα σε άτομα που θέλουν να υποστηρίξουν την οικογένεια τους – και να βοηθήσει μια γυναίκα να κάνει την πρώτη της μαστογραφία. Η ομορφιά είναι για να σε κάνει να φαίνεσαι και να νοιώθεις στα καλύτερα σου, αλλά επίσης η αίσθηση ότι ανήκεις σε μια ομάδα. Η ομορφιά είναι να υποστηρίζεις την οικονομική συμμετοχή και να βελτιώνεις τις ζωές γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Γι’αυτό είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε στο χώρο της ομορφιάς με το δίκτυο επαγγελματικών αντιπροσώπων.

Γιατί όταν βελτιώνεις τη ζωή μιας γυναίκας, επωφελείται η οικογένεια της, η κοινότητα της, η χώρα της και, πάνω από όλα, ο κόσμος.